• U bent hier: Keent.eu
 •  / Bestellen

  Bestelling

  Vul onderstaande gegevens in en klik op de knop 'Verzenden'.
  Het boek is 18 januari gepresenteerd tijdens een speciaal hiervoor georganiseerde feestelijk middag in Infocentrum Keent. Aangezien het boek is gedrukt met een beperkte oplage in een eenmalige druk kunt uhet boek bestellen via deze website zolang de voorraad strekt. Uw bestelling is pas definitief als u het aankoopbedrag ad ? 22,50 per boek hebt overgemaakt op IBANnr: NL04RABO0135430607 t.n.v. Buurtvereniging Keent. Dit onder vermelding van uw postcode en huisnummer.  Na ontvangst van het bedrag krijgt u via email een berichtje wanneer u het boek kunt ophalen.  Alternatief voor bestelling via website: Een tweede manier om het boek te bestellen is contact op te nemen met Henk Swinkels op tel. nr 0651641307 en een afspraak te maken over het moment dat u het boek wil komen afhalen op Hoogveldsestraat 15 te Keent Hierbij is contante betaling mogelijk.

  Een werkgroep van zes inwoners uit Keent is in 2013 aan de slag gegaan. In het boek ziet u het resultaat van hun werkzaamheden. De gesprekken met (oud) Keentenaren, de krantenartikelen en de vele verslagen van activiteiten en gebeurtenissen ziet u terug in het boek. 
  De teksten en foto's geven een prachtig sfeerbeeld van het Keent vanaf de vijftiger jaren tot nu. Aan het boek is een dvd - rom toegevoegd met veel foto's, krantenartikelen en enkele video's over allerlei zaken die in deze jaren in Keent hebben plaatsgevonden.